Feb. 04.

Thomas Farrell (general)


Andre verdenskrig:

Thomas Francis Farrell (født 3. desember 1891 i Brunswick i New York, død 11. april 1967 i Reno i Nevada) var assisterende leder for Manhattanprosjektet etter Leslie Groves og leder for feltoperasjonene i prosjektet. Under første verdenskrig tjenestegjorde han med 1. ingeniørkorps på Vestfronten, og ble tildelt Distinguished Service Cross og den franske Croix de guerre. Etter krigen ble han instruktør ved ingeniørskolen, og senere ved United States Military Academy at West Point. Han forlot hæren i 1926 for å jobbe med kanal- og vannveier for delstaten New York frem til 1930, og som leder for konstruksjonen av New York State Department of Public Works fra 1930 til 1941.

·

Clinton Engineer Works • Hanford Engineer Works • Oak Ridge National Laboratory • Los Alamos National Laboratory • Berkeley Radiation Laboratory • Chicago Metallurgiske Laboratorium • Ames Laboratory • Montreal Laboratory • Sandia National Laboratories&nbsp fabric shaver;• Trinity testområde • Dayton-prosjektet • Chicago Pile-1 • X-10 • Y-12

Vannevar Bush • James Conant • Thomas Farrell • Leslie Groves • Kenneth Nichols • Robert Oppenheimer • William Parsons

Robert Bacher • Hans Bethe • Niels Bohr • Norris Bradbury • James Chadwick • Arthur Compton • Enrico Fermi • Richard Feynman • Klaus Fuchs • George Kistiakowsky • Ernest Lawrence • William Penney • Emilio Segrè • Glenn Seaborg • Louis Slotin • Leó Szilárd&nbsp waist belt running;• Edward Teller • Richard Tolman • Stanisław Ulam • Harold Urey • Leona Woods • Chien-Shiung Wu

Tidslinje • Kjernevåpenets historie • S-1 Uranium Committee • Nuclear Energy • Y-12 National Security Complex • Operasjon Alsos • Interim Committee • Smyth-rapporten • Project Alberta • Silverplate • 509th Operations Group • «Fat Man» • «Little Boy» • Enola Gay • Bockscar • Atombombene over Hiroshima og Nagasaki • Atomspioner • Atomic Energy Act of 1946 • Armed Forces Special Weapons Project • Operasjon Crossroads • Tube Alloys


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin