Jan. 23.

Payoke


Payoke is een Belgisch opvangcentrum en vzw voor prostituees en slachtoffers van mensenhandel

Real Madrid Club de Fútbol Home ARBELOA 17 Jerseys

Real Madrid Club de Fútbol Home ARBELOA 17 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Het gebouw is gelegen in het Schipperskwartier te Antwerpen.

Payoke werd op 26 oktober 1987 opgericht door kunstlerares Patsy Sörensen. Aanvankelijk richtte ze dit opvangcentrum in haar eigen woning op, met de bedoeling prostituees informatie, steun en medische begeleiding te geven of hen te helpen uit de prostitutie te stappen. Met het verstrijken van de jaren werd Payoke een opvangcentrum dat instaat voor psycho-sociale, administratieve en juridische begeleiding van slachtoffers van (inter)nationale mensenhandel. Ze voorziet zowel in opvang als ambulante hulp.

Payoke kreeg een aantal jaar later officiële erkenning, onder meer dankzij de ophef die Chris De Stoops boek, „Ze zijn zo lief

United States Home GONZALEZ 3 Jerseys

United States Home GONZALEZ 3 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, mijnheer“ (1992) over vrouwenhandel veroorzaakte. Ook koning Boudewijn kreeg interesse voor de problematiek en bezocht op 28 oktober 1992 Payoke, waar hij met enkele slachtoffers sprak. Door het bezoek van de vorst kreeg Payoke financiële overheidssteun en kon er een volwaardig opvangcentrum uitgebouwd worden.

In 2007, ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de organisatie, werd een speciaal boek uitgebracht: „Twintig jaar Payoke“.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin