Jan. 02.

La Mota (ort)


La Mota är en ort i Mexiko. Den ligger i kommunen Tepatitlán de Morelos och delstaten Jalisco, i den centrala delen av landet, 400 km väster om huvudstaden Mexico City. La Mota ligger 1 926 meter över havet och antalet invånare är 141

United States Away DISKERUD 10 Jerseys

United States Away DISKERUD 10 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

.

Terrängen runt La Mota är kuperad söderut, men norrut är den platt. Den högsta punkten i närheten är 2 254 meter över havet, 3,7 km nordost om La Mota. Runt La Mota är det ganska tätbefolkat, med 86 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Tepatitlán de Morelos, 14,5 km nordväst om La Mota. I omgivningarna runt La Mota växer huvudsakligen savannskog.

Klimatet i området är fuktigt och subtropiskt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 20 °C. Den varmaste månaden är maj, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är januari, med 16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 980 millimeter. Den regnigaste månaden är juli, med i genomsnitt 257 mm nederbörd, och den torraste är april auburn football uniforms, med 3 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin