Dez. 25.

Sijung


Sijung er et fylke (kun) i provinsen Chagang i Nord-Korea. Fylket har grenser til Kanggye og Changgang i øst, Manpo i nord og vest og Wiwon i sør. Fylket var opprinnelig en del av Kanggye, men ble fradelt som eget fylke som en del av en større reorganisering av lokalstyret i desember 1952 clothes fluff remover.

I øst er fylket bratt og fjellrikt dominert av Kangnamfjellene, men fylket bir flatere mot vest. Høyeste punkt er Sirubong i sør med 1355 moh. Changjaelva flyter fra nord til sør, og gjør en mengde spektakulære spinger på vei mot Yaluelva. En del av elva er demmet opp for å lage et vannreservoar.

Sijung knyttes til omverdenen med vei og jernbane (Manpolinja) best meat mallet. Noe gods transporteres også på Changjaelva. Lokalt næringsliv domineres av landbruk og gruvedrift.

Kanggye

Hŭich’ŏn · Manp’o

Changgang · Chasŏng · Chŏnch’ŏn · Ch’osan · Chunggang · Hwap’yŏng · Kop’ung · Rangrim · Ryongrim · Sijung · Sŏnggan · Songwŏn · Usi · Wiwŏn · Tongsin


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin