Dez. 25.

Niederalpl


Niederalpl är ett bergspass i Österrike. Det ligger i distriktet Politischer Bezirk Bruck-Mürzzuschlag och förbundslandet Steiermark, i den östra delen av landet, 90 km sydväst om huvudstaden Wien. Niederalpl ligger 1 269 meter över havet.

Terrängen runt Niederalpl är huvudsakligen kuperad hydration belts for runners reviews, men åt sydost är den bergig. Den högsta punkten i närheten är Tonion, 1 699 meter över havet, 1

Colombia 2016 Home RODRIGUEZ 10 Jerseys

Colombia 2016 Home RODRIGUEZ 10 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

,9 km norr om Niederalpl. Runt Niederalpl är det ganska glesbefolkat, med 48 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Neuberg an der Mürz thermos hydration bottle, 14,3 km öster om Niederalpl. I trakten runt Niederalpl finns ovanligt många namngivna berg.

I omgivningarna runt Niederalpl växer i huvudsak blandskog. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är januari, med -7 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 594 millimeter. Den regnigaste månaden är maj manual meat tenderizer machine, med i genomsnitt 217 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 68 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin