Dez. 21.

Tinque


Tinque är en kulle i Chile. Den ligger i provinsen Petorca Province och regionen Región de Valparaíso, i den centrala delen av landet, 150 km nordväst om huvudstaden Santiago de Chile

Fútbol Club Barcelona Home MESSI 10 Jerseys

Fútbol Club Barcelona Home MESSI 10 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Toppen på Tinque är 61 meter över havet.

Terrängen runt Tinque är kuperad åt nordost, men västerut är den platt. Havet är nära Tinque åt sydväst. Den högsta punkten i närheten är Cerro Pizarro, 383 meter över havet, 2,7 km öster om Tinque. Runt Tinque är det ganska glesbefolkat, med 28 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Pichidangui, 18,7 km norr om Tinque. I trakten runt Tinque finns ovanligt många namngivna kullar.

Stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 16&nbsp underwater phone case;°C substitute meat tenderizer. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är juni, med 9 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 298 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 86 mm nederbörd, och den torraste är februari, med 1 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin