Aug. 31.

Clwyd


Clwyd er et bevart grevskap i Wales soccer goalie cleats. Det omfatter de tradisjonelle grevskapene Denbighshire og Flintshire, og deler av Merionethshire.

Fra 1974 til 1994 var det er administrativt grevskap, og var delt i seks distrikter.

Siden 1996 har det i administrative sammenhenger blitt erstattet av grevskapene:

Dette området i nordøstlige Wales har vært bosatt siden forhistorisk tid. Romerne bygde en festning ved et vadested på Conwy-elven. Anglo-normannere og walisere drev krig for området, de førstnevnte bygde festninger på strategiske lokaliseringer i framrykningen og tilbaketrekningen, men til sist var det England som vant fra. Edvard I av England erobret området i 1282. I de følgende århundrene ble det walisiske folket undertrykt og det var tallrike opprør mot engelsk styre. Unionslovene av 1535–1542 ble vedtatt og underla Wales under den engelske kronen og engelsk lov.

Tradisjonelt har jordbruk vært hovednæringen i denne delen av Wales football shirt designer, men med den industrielle revolusjon ble kullgruver utviklet, særskilt Wrexham. Jernverket Bersham Ironworks ved Bersham i nærheten av Wrexham var fremst i de teknologiske framgangene, og er mest kjent for å ha vært det første arbeidsstedet til industrilisten John Wilkinson, oppfinner av nye prosesser for å borre kanoner og pioner i framstilling støpejern national football jerseys. Williams-Wynn-familien av Wynnstay hadde blitt rike etter oppløsningene av klostrene på 1500-tallet og eide enorme eiendommer i Clwyd med ressurser som bly

kelme sport shirt

KELME Spring and Summer Outdoor Sports Quick-Drying O Neck T-shirt

BUY NOW

35.99
22.99

, tinn og kobber foruten korn og tømmer. Jernbanen fra Chester langs kysten av nordlige Wales på midten av 1800-tallet gjorde det enkelt for bybefolkningen fra Lancashire og Cheshire besøke badebyer i nordlige Wales. I dag er turisme den fremste inntektskilden for Clwyd.

Gwent · South Glamorgan · Mid Glamorgan · West Glamorgan · Dyfed · Powys · Gwynedd · Clwyd


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin