Mrz. 30.

Schloss Heidegg


Schloss Heidegg är en park i Schweiz. Den ligger i distriktet Hochdorf (valkrets) och kantonen Luzern, i den centrala delen av landet professional football jerseys, 70 km öster om huvudstaden Bern. Schloss Heidegg ligger 526 meter över havet. Den ligger vid sjöarna Baldeggersee och Baldeggersee.

Terrängen runt Schloss Heidegg är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 666 meter över havet, 1 gold necklace,0 km nordost om Schloss Heidegg. Runt Schloss Heidegg är det ganska tätbefolkat, med 185 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Luzern, 18,5 km söder om Schloss Heidegg. I trakten runt Schloss Heidegg finns ovanligt många namngivna insjöar.

Omgivningarna runt Schloss Heidegg är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 20 °C, och den kallaste är december, med -5 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 854 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 202 mm nederbörd, och den torraste är mars socks for cheap, med 76 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin