Feb. 28.

Johann Lukas von Hildebrandt


Johann Lukas von Hildebrandt (født i Genève i 1668 toothpaste dispenser philippines, død i Wien i 1745) var en østerriksk arkitekt running gear phone holder. Han fikk sin opplæring i Italia, og tegnet flere offentlige bygninger og kirker. To av hans flotteste design er palasset Belvedere og slottet Pommersfelden.

Hildebrandt hadde italiensk mor og tysk far. Han studerte sivil og militær ingeniørkunst under prins Eugene av Savoia, og militær ingeniørkunst i Piemonte. Etter dette etablerte han seg i Østerrikes hovedstad, Wien, der han arbeidet for adelsfamilier som Daun, Harrach, Schönborn og Starhemberg, men også for prins Eugene.

Fra 1713 til 1716 arbeidet han for den rike og mektige familien Kinsky i Østerrike, der han bygde deres bolig, Palais Kinsky, i Wien. Fra 1723 var han generalinspektør for keiserdømmets bygninger. Hans to mest kjente verk running band for phone, Øvre Belvedere (1721–1722) og Nedre Belvedere (1714–1716), var begge bestilt og betalt av Prins Eugene av Savoia.

· · · · ·


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin