Feb. 26.

Mala Gradina (kulle i Bosnien och Hercegovina, Republika Srpska, lat 43,06, long 18,37)


Mala Gradina är en kulle i Bosnien och Hercegovina. Den ligger i entiteten Republika Srpska, i den södra delen av landet, 90 km söder om huvudstaden Sarajevo. Toppen på Mala Gradina är 1 024 meter över havet.

Terrängen runt Mala Gradina är lite bergig. Den högsta punkten i närheten är Veliki Malinov Vrh, 1 278 meter över havet, 2,3 km nordost om Mala Gradina. Runt Mala Gradina är det ganska tätbefolkat, med 67 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Gacko, 18,0 km nordost om Mala Gradina. I trakten runt Mala Gradina finns ovanligt många namngivna kullar och grottor.

Omgivningarna runt Mala Gradina är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 10 °C. Den varmaste månaden är juli best running hydration vest, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är december, med -2 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 323 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 315 mm nederbörd, och den torraste är augusti football jerseys wholesale, med 77 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin