Jan. 31.

Vestfrost


Vestfrost, tidligere „A/S Vestfrost“, nu „Vestfrost Solutions“, Falkevej 12 i Esbjerg var Danmarks største og en af verdens største producenter af køle/fryseskabe.

Siden virksomhedens start i 1963, blev der produceret mere end 12 millioner køl/frys løsninger stainless steel sports bottle.

Gennem 41 år med den samme familieejede struktur havde Vestfrost opbygget kompetence inden for udvikling og produktion af køleskabe, fryseskabe, køle/fryseskabe, frysebokse og vinskabe waist pack with water bottle.

I slutningen af 90’erne havde Vestfrost over 1900 ansatte og var Esbjergs absolut største virksomhed. Efter reduktioner af arbejdsstyrken havde virksomheden ca. 1200 timelønnede medarbejdere i 2002.

I 2006 indledte Vestfrost et samarbejde med det tyrkiske selskab Vestel, og en del af produktionen flyttede til Tyrkiet. I 2007 divisioneredes Vestfrost i „Vestfrost Household“ og „Vestfrost Business Solutions“ samtidigt med at fryseboksproduktionen flyttede til udlandet og 240 blev afskediget i Esbjerg.

Året efter, i 2008, afhændede A/S Vestfrost den øvrige del af Vestfrost Householddivisionen, og reducerede medarbejderstaben til 300 team jerseys football.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , ,



kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin