Jan. 31.

Clareville Park


Clareville Park är en park i Australien. Den ligger i kommunen Rockdale och delstaten New South Wales, i den sydöstra delen av landet, 230 km nordost om huvudstaden Canberra. Clareville Park ligger 1 meter över havet.

Terrängen runt Clareville Park är platt. Havet är nära Clareville Park åt nordost. Den högsta punkten i närheten är 39 meter över havet, 2,0 km väster om Clareville Park. Trakten är tätbefolkad. Närmaste större samhälle är Sydney, 16,0 km norr om Clareville Park how to tenderize cooked steak. I trakten runt Clareville Park finns ovanligt många namngivna halvöar, stränder och bukter.

Runt Clareville Park är det i huvudsak tätbebyggt. Klimatet i området är fuktigt och subtropiskt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är januari, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är juli, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 507 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 232 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 39 mm nederbörd pill remover for sweaters.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin