Jan. 25.

Morro São João


Morro São João är en kulle i Brasilien refillable glass bottles. Den ligger i kommunen Rio de Janeiro och delstaten Rio de Janeiro, i den sydöstra delen av landet, 900 km sydost om huvudstaden Brasília. Toppen på Morro São João är 56 meter över havet water containers. Morro São João ingår i Serra do Engenho Novo.

Terrängen runt Morro São João är kuperad åt sydväst running hydration gear, men åt nordost är den platt. Den högsta punkten i närheten är Pico do Andaraí Maior, 864 meter över havet, 3,9 km sydväst om Morro São João. Runt Morro São João är det mycket tätbefolkat, med 5 021 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Rio de Janeiro, 5,6 km öster om Morro São João. I trakten runt Morro São João finns ovanligt många namngivna stränder och skogar.

Runt Morro São João är det i huvudsak tätbebyggt. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 22 °C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 25 °C, och den kallaste är maj, med 20 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1&nbsp meat tenderization;223 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 244 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 23 mm nederbörd.


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: , , ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin