Sep. 26.

Siri Hustvedts essays og artikler


Siri Hustvedt (født 19. februar 1955) er en amerikansk forfatter, essayist, skrivelærer, foreleser m.m.
Hun har skrevet mange essays hvor innholdet ligger i skjæringspunktet mellom kunst og litteratur

Mexico Home CAMPOS 1 Jerseys

Mexico Home CAMPOS 1 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Disse har ofte handlet om sansning og kunstopplevelse. Hennes essayarbeider har etterhvert dreid mer og mer mot hjerneforskning og nevropsykologi, hvor hun er blitt en hyppig gjest på fagkonferanser innenfor fagfeltet. Hennes betraktinger rundt kunst, litteratur og psykologi viser en dyp forståelse for fagområdene. Hennes bidrag har gjort at hun har opparbeidet seg anerkjennelse innen fagmiljøene.

Denne artikkelen omhandler bibliografisk informasjon over Siri Hustvedts verker, hvor særlig essayene er vektlagt. Dette er gjort for å tydeliggjøre hvilke emner hun omhandler, og i hvilke faglige miljøer hun publiserer sine essays. Der hvor det har blitt funnet lenker til selve teksten, vil essaytittelen føre direkte til kilden. Hvor fulltekst ikke er tilgjengelig lenkes det til det dokumentet som best representerer publikasjonen

United States Away DISKERUD 10 Jerseys

United States Away DISKERUD 10 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

.

Lyrikk som ikke er oversatt til norsk: Reading to you (1983)

A Novelist’s Take on Mental Health

A Novelist’s Take on Mental Health

, ,


By admin | Posted in Allgemein | Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

Tagged: ,kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Die Highlights FASHION Berlin